ЕУ твининг проект; АЗЛП; соработка;

1 item

  • Во рамките на ЕУ проектот „Поддршка во спроведувањето на модернизираната […]

    Прочитај повеќе

Реализирана студиска посета во Република Полска

октомври 18, 2022|Categories: Вести|Tags: |

Во рамките на ЕУ проектот „Поддршка во спроведувањето на модернизираната правна рамка за заштита на личните податоци“во периодот од 10-14 октомври 2022 година се реализира студиска посета во Уредот за заштита на личните податоци во Варшава, Република Полска. Целта на студиската посета беше споделувања на искуства и добри [...]

Go to Top