водич

1 item

  • Агенцијата за заштита на личните податоци со поддршка на ЕУ […]

    Прочитај повеќе

Водич за законитост на обработката на личните податоци

јануари 28, 2022|Categories: Вести|Tags: , |

Агенцијата за заштита на личните податоци со поддршка на ЕУ твининг проектот „Поддршка во спроведувањето на модернизираната правна рамка за заштита на личните податоци“, подготви водич на тема „ЗАКОНИТОСТ НА ОБРАБОТКАТА НА ЛИЧНИТЕ ПОДАТОЦИ.

Go to Top