Published On: октомври 7, 2022Categories: Вести

По повод завршувањето на ЕУ твининг проектот Поддршка во спроведувањето на модернизираната правна рамка за заштита на личните податоци европскиот супервизор за заштита на личните податоци Војчех Вивиоровски испрати писмо до Агенцијата за заштита на личните податоци и проектните партнери.

Слични вести

Погледни ги сите
  • Агенцијата за заштита на личните податоци, Центарот за правни истражувања […]

    Прочитај повеќе
  • Претставници на Агенцијата за заштита на личните податоци учествуваа на […]

    Прочитај повеќе
  • Директорот на Агенцијата за заштита на личните податоци г. Имер […]

    Прочитај повеќе