Published On: август 15, 2023Categories: Известувања

Слични вести

Погледни ги сите
  • Одлука за избор на кандидати за работните места број 2 […]

    Прочитај повеќе
  • Врз основа на член 48 од Законот за административни службеници […]

    Прочитај повеќе
  • Петок, 16 декември 2022 По издадената наредба од страна на […]

    Прочитај повеќе