Published On: декември 16, 2022Categories: Известувања

Петок, 16 декември 2022

По издадената наредба од страна на Агенцијата за заштита на личните податоци до Министерството за труд и социјална политика, Фондот на пензиското и инвалидско осигурување на Северна Македонија и Агенцијата за вработување на Република Северна Македонија, во врска со објавените списоци на корисниците на финансиска поддршка истите да не бидат видливи на веб страниците, односно да се избришат, институциите до Агенцијата доставија писмени известувања за преземените дејствија со соодветни докази за постапување по наредбата.

Слични вести

Погледни ги сите
  • Одлука за избор на кандидати за работните места број 1, […]

    Прочитај повеќе
  • Врз основа на член 48 од Законот за административни службеници […]

    Прочитај повеќе
  • Одлука за невршење избор на кандидат по интерниот оглас бр. […]

    Прочитај повеќе