Events

1 item

  • Me rastin e Ditës së Internetit të Sigurt (07 shkurt […]

    Прочитај повеќе

Dita e Internetit të Sigurt 2023

February 6, 2023|Categories: |

Me rastin e Ditës së Internetit të Sigurt (07 shkurt 2023), Agjencia për Mbrojtjen e të Dhënave Personale organizon ngjarje me moton “Mendoni para se të klikoni” në Sheshin Maqedonia nga ora 12:00 deri në ora 14:00. Qëllimi i organizimit të kësaj ngjarje është informimi i qytetarëve dhe [...]

Go to Top