Events

1 item

  • На 1 јуни 2021 година започна со имплементација твининг проектот […]

    Прочитај повеќе

Поддршка во имплементација на модернизираната национална рамка за заштита на личните податоци

септември 11, 2022|Categories: |

На 1 јуни 2021 година започна со имплементација твининг проектот „Поддршка во имплементација на модернизираната национална рамка за заштита на личните податоци“, финансиран од Европската унија. Главната цел на проектот е да се подобри заштитата на основните човекови права и националниот систем за заштита на личните податоци во [...]

Go to Top