Events

1 item

  • По повод Денот на безбеден интернет (7 февруари 2023 г.) […]

    Прочитај повеќе

Ден за безбеден интернет 2023

февруари 6, 2023|Categories: |

По повод Денот на безбеден интернет (7 февруари 2023 г.) Агенцијата за заштита на лични податоци, организира настан со мото „Размислете пред да кликнете“ на плоштад Македонија од 12:00 до 14:00 часот. Целта на овој настан е информирање на граѓаните и давање на практични совети како да се [...]

Go to Top