Events

0


    Warning: Undefined property: WP_Post_Type::$post_type in /var/www/vhosts/azlp.mk/httpdocs/wp-includes/class-wp-query.php on line 4601

    Warning: Undefined property: WP_Post_Type::$post_type in /var/www/vhosts/azlp.mk/httpdocs/wp-includes/class-wp-query.php on line 4601
  • По повод Денот на безбеден интернет (7 февруари 2023 г.) […]

    Прочитај повеќе
  • На 1 јуни 2021 година започна со имплементација твининг проектот […]

    Прочитај повеќе

Ден за безбеден интернет 2023

февруари 6, 2023|Categories: |

По повод Денот на безбеден интернет (7 февруари 2023 г.) Агенцијата за заштита на лични податоци, организира настан со мото „Размислете пред да кликнете“ на плоштад Македонија од 12:00 до 14:00 часот. Целта на овој настан е информирање на граѓаните и давање на практични совети како да се [...]

Поддршка во имплементација на модернизираната национална рамка за заштита на личните податоци

септември 11, 2022|Categories: |

На 1 јуни 2021 година започна со имплементација твининг проектот „Поддршка во имплементација на модернизираната национална рамка за заштита на личните податоци“, финансиран од Европската унија. Главната цел на проектот е да се подобри заштитата на основните човекови права и националниот систем за заштита на личните податоци во [...]

Go to Top