Loading Events

По повод Денот на безбеден интернет (7 февруари 2023 г.) Агенцијата за заштита на лични податоци, организира настан со мото „Размислете пред да кликнете“ на плоштад Македонија од 12:00 до 14:00 часот.

Целта на овој настан е информирање на граѓаните и давање на практични совети како да се заштитат од најчестите измами на интернет односно од кражба и злоупотреби на нивните лични податоци.

Go to Top